De Ziua Internațională a Copilului, ne bucurăm să lansăm Asociația „Ajută copiii din județul Dolj”, chiar dacă o facem în condiții neobișnuite.

Deși asociația nu a avut parte de un eveniment de prezentare, din cauza contextului actual generat de noul coronavirus, acest lucru nu ne-a împiedicat să gândim și să inițiem proiecte menite să ajute copiii de la noi din județ.

Asociația își propune astfel să se implice în viețile celor mici pe mai multe paliere, educația, protecția socială, sănătatea și sportul fiind o parte dintre ele.

Andrei Dina, președintele asociației „Ajută copiii din județul Dolj” a spus că „Prin această asociație, ne propunem să creăm o comunitate de persoane dispuse să își pună o parte din resurse la dispoziția celor mici. Fie că vorbim despre resurse financiare, timp sau afecțiune, ne dorim să putem schimba viața copiilor din medii defavorizate ale județului nostru. Știm că fiecare din noi putem face diferența, dar împreună suntem mult mai puternici. La mulți ani, copii! Sunteți o minune în viața noastră!”